Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hembryggartävling i Göteborg

2016-10-17 kl 18:00 - 21:00

Dags att tvinga av bucklorna från de regerande klubbmästarna Therese Mortensen/Fredrik Gustavsson & Kenneth Alexandersson. Vinnarölet kommer bryggas på Electric Nurse!

Två klasser som sorteras efter alkoholhalt. Starka klassen och svaga klassen. De anmälda ölen delas på mitten så att hälften av de anmälda bidragen hamnar i den svagare klassen och hälften i den starkare klassen. Vilken öltyp man väljer att ställa upp med är helt valfritt och behöver inte följa några stiltyper.

Nytt för i år är att det av de två vinnarölen som får den högsta poängen får sin öl brygd på Electric Nurse bryggeri ute i Landvetter. Ölet kommer sedan säljas på krogar i Göteborg och naturligtvis ses vi vid premiären och skålar. (Skulle vinnarölet vara av sådan karaktär att Electric Nurse inte kan brygga det, exempelvis ett suröl med massa elaka bakterier eller något annat mysko får vinnaren istället komma fram till ett bra substitutöl som går att brygga)

Dessutom vandringspokal till vinnarna och som om inte detta vore nog så tillkommer dessutom hederspriser till topplaceringarna från bryggeributiken i Majorna.

Detaljer

Datum:
2016-10-17
Tid:
18:00 - 21:00

Plats

Gamlestadens Medborgarhus
Brahegatan 11
Göteborg, Sverige
+ Google Map