Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Göteborg

Två Feta Grisar Tap Takeover

2017-03-17 kl 16:00 - 23:00

Två Feta Grisar Tap Takeover

Det minst sagt lokala mikrobryggeriet från Hisingen kör en tap takeover på Barley’s Food Factory. Två Feta Grisar som bara ligger 2725 meter från Barley’s serverar minst sex olika ölsorter under fredagen. Det blir ett eller två premiärsläpp med nya ölsorter under kvällen.

Mikrobryggeriet grundades på Hisingen av fyra ölentusiaster redan 2013. Sedan 2017 drivs bryggeriet professionellt med en förstärkt organisation i ett aktiebolag. Bryggeriet är på lokalt håll mest känd för sin Diamant samt sina Optimus. En Imperial Honey Stout och en Hallon Stout. I början av februari släppte bryggeriet en IPA som börjat med att sälja bra. Lagom till GBG Beer Week kommer även en DIPA och även en Habanero Pale Ale. Representanter från bryggeriet kommer att finnas på plats för att berätta och svara på alla tänkbara frågor om deras öl och mikrobryggande under kvällen.

Vill du säkerställa att du har en bra plats under från 16.00 och framåt så kan du kombinera svingod öl med en bit bra mat genom att boka bord, eller så droppar du bara in och knôr i baren för att njuta av god hantverksöl från Hisingen. Barley’s har plats för 90 sittande gäster och är specialiserade på bra burgers, vegan och kravodlat.

-Plats: Barley’s Food Factory, Kvilletorget 20
-När: Fredag 17 mars, 16.00-19.00 eller om du vill stanna längre…
-Pris: Inget inträde, det enda som kostar är det du själv köper i baren eller restaurangen.
-Anmälan/Bokning: Det är bara att komma till baren eller så bokar du bord via vår hemsida. För mer

Detaljer

Datum:
2017-03-17
Tid:
16:00 - 23:00
Webbplats:
http://www.gbgbeerweek.se/events/tva-feta-grisar-tap-takeover/

Plats

Barley’s Food Factory
Kvilletorget 20
Göteborg, Sverige
+ Google Map