Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Göteborg

Jubileumsfest för Beernews

2017-09-12 kl 15:00 - 23:59

Den 12:e september firar Sveriges mest allsidiga nyhetssida om öl, Beernews, ett år! Med anledning av detta har Beernews-teamet gått ihop med gänget bakom Brewers Beer Bar för att ställa till med ett stort kalas i välgörenhetens tecken. Cirka 10 bryggerier har bryggt varsin specialöl för kvällen där samtliga fat antingen skänkts eller sålts utan vinstmarginal av bryggerierna – sicka hjältar! Allt överskott av försäljningen av dessa fat som sker på Brewers Beer Bar denna kväll kommer därefter att skänkas till en eller ett par välgörenhetsändamål – vi ber att få återkomma med vilka.

Dessa bryggeri/bryggerisamarbeten kommer att vara med på eventet;
Dugges Bryggeri
ALL IN BREWING / Poppels Bryggeri
Spike Brewery & Taproom
Electric Nurse
Sad Robot Brewing
Beerbliotekk
Good Guys Brew
3 små rum
Sahtipaja
Odd Island Brewingd
Stigbergets Bryggeriets / O/O Brewing / All In Brewing

Under kvällen kommer Beernews att anordna specialquiz med spännande vinster från Brewers Beer Bar, All In Beer Fest med flera.

Ronny Karlsson från Beernews kommer att agera DJ/spotifymagiker och har lovat att kräma på med den mest 80-taliga rocken som någonsin sprutat ur ett par högtalare sedan…ja, 80-talet. Så glöm inte spandexbrallorna och pudelfrisyren om du känner att du är på det humöret!

Vilka bryggerier som är med kommer vi snart att släppa!

Vi öppnar dörrarna klockan 15.00 och kickar ut de sista eftersläntrarna runt 24.00. Däremellan blir det fest rakt igenom. Och ni är alla varmt välkomna!

Detaljer

Datum:
2017-09-12
Tid:
15:00 - 23:59
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1505334236171266/

Plats

Brewers Beer Bar Tredje långgatan
Tredje långgatan 8
Göteborg, 41303 Sverige
+ Google Map